Distriktet lanserar Apelhult on Air

3 maj, 2020 av Alfred Nordh

Vi vill att det ska finnas aktiviteter för distriktets kårer trots att det inte kan vara som det brukar – därför startar vi nu Apelhult on air. Vi uppmanar er att göra aktiviteterna på ett sätt som minimerar smittspridning och att följa de rutiner som finns. Följande aktiviteter finns inom ramen för Apelhult on air:

Veckans utmaning – v. 18- v. 21 Varje söndag publiceras en ny utmaning för alla patruller i distriktet att göra under avdelningsmötet. Ledaren registrerar sedan patrullen som en användare och publicerar dess bidrag på apelhultonair.vastgotascout.se. Där kan man också se andra patrullers bidrag. Självklart måste godkännande för publicering på internet finnas om personer syns på bilden. Varje lördag koras en vinnare som publiceras på distriktets kanaler.

Quiz – onsdag 13e maj klockan 20 En quizkväll för alla utmanare, rovers och ledare. Koppla upp dig hemma vid din dator, eller tillsammans i patrullen och delta i ett spännande quiz. Mer information om plattform och anmälningslänk kommer inom kort. Under tiden kan ni kika in Facebook eventet Här!

Digitalt lägerbål – söndag 31e maj klockan 17 Vi avslutar terminen med ett gemensamt digitalt lägerbål. Patrullen kan träffas och sjunga tillsammans eller så är det du, lägerbålsledarna och din dator som hörs. Du kommer också kunna delta med egna sketcher om du vill. Streama live via distriktets sociala kanaler. Mer information kommer. Under tiden kan ni passa på att kolla in Facebook eventet och bjuda in alla scoutvänner ni har.

Nedan hittar ni alla Veckans Utmaningar som pågår eller har pågått:

Vecka. 19
Vecka. 20