Laddar Evenemang
 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vårstämma 2021

31 mars 2021 18:30 - 20:00

Stämmor&Årsmöten

Den 31 mars bjuder Västgöta Södra Scoutdistrikt in till vårstämma. Under stämman behandlas bla. verksamhetsberättelse, ekonomiska resultat och styrelsens ansvarsfrihet för 2020.

När:

Kl 18:30 den 31 mars,

Hur:

Stämman kommer att genomföras i det digitala verktyget zoom. Möteslänk kommer att publiceras närmare inpå stämman. Då tekniken är ny för många kommer vi att hålla ett testmöte veckan innan (onsdag 24 mars 18.30).

Här är länken för mötet

Mötes-ID: 635 6558 1484

Har du aldrig använt zoom? Gör såhär:

Klicka på länken. Då får du möjlighet att antingen ladda ned programvaran och när det är klart öppnas mötet automatiskt. Du kan också ”öppna i webbläsare” och skriver då bara in ditt namn så loggas du in i mötet.
Använder du en telefon eller surfplatta kan du ladda ner appen ”Zoom Cloud Meetings”. Då kan du kopiera in länken på startsidan i appen eller fylla i mötes-ID som står ovan.
Några förhållningsregler för mötet:
 • Vår målsättning är att starta årsmötet 18.30.
  Vi öppnar upp så att man kan komma in 18.00.
  Var ute i god tid så att vi ser att ljud och bild fungerar.
 • Alla deltagare måste ha en egen enhet, man får inte vara två vid samma. Detta för att alla ska kunna rösta.
  Befinner man sig i samma hus bör man vara i olika rum så det inte blir rundgång.
 • Ni måste ha en fungerande kamera. Den ska helst vara på hela mötet. Det är trevligt och nödvändigt vid två tillfällen: När vi har upprop och när du ska säga något.
  Om du får dålig uppkoppling kan det hjälpa att stänga av kameran en stund.
 • När du ansluter till årsmötet, döp dig själv till ditt namn följt av vilken kår du kommer ifrån så att vi vet vem du är.

Anmälan:

Anmälan sker HÄR!

Sista anmälningsdatum är söndag 28 mars. Då skall också en av kårordföranden underskriven ombudsförsäkran mailats in till stamma@vastgotascout.se.

Förberedelse:

Läs gärna igenom handlingarna innan stämman så att ni är väl förberedda. Har ni frågor så kan ni maila dessa till stamma@vastgotascout.se. Svaren på de mailen kommer att publiceras på den här sidan löpande.

Handlingar:

Här finns handlingarna som pdf

Efter Stämman:

Efter mötet finns möjlighet att stanna kvar i möteslänken för att samtala med andra kårer i distrikter. Representanter från styrelsen, LÄKO och VERA kommer att finnas på plats. Här kan man lyfta frågor som rör önskemål om distriktsgemensamma coronaanpassade aktiviteter, tips på digitala scoutmöten eller bara dela med sig av sin kårs erfarenheter och aktiviteter.

Frågor & svar

Inga frågor har ännu inkommit.

Arrangör

Distriktsstyrelsen
Webbplats:
View Arrangör Website